Inaktiv platsannons

topjob

Fordoncity, säker säljare i södertälje för lyxbilar, mercedes bmw, audi. i Stockholm

Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar.

Arbetsbeskrivning:

Som Säljare på Fordoncity arbetar du självständigt med försäljning av nya och begagnade personbilar till privat och företagskunder. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. I tjänsten ingår det även att löpande genomföra våra  uppdaterade internutbildningar. 

Vem är du? 

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.  Vad kan du? Du har erfarenhet av kundorienterade roller och är en strukturerad säljare. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du är servicevillig och driven i ditt sätt att arbeta. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. Gymnasieexamen, svenska och engelska  samt körkort B är krav. 

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka.  Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil- ägande. 

Om Anställningen Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 30 april 2021. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vad vi erbjuder:

  • Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka
  • Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar
  • Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension
  • Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bil- ägande. 

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd
  • Du har erfarenhet av kundorienterade roller och är en strukturerad säljare
  • Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet
  • Gymnasieexamen, svenska och engelska  samt körkort B är krav

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

18-05-2021

Extra information

Fordoncity är ett framgångsrikt bilföretag med cirka 250 bilar. Vi säljer och servar lyxbilar i Stockholmsregionen i våra anläggningar i  Södertälje.  fordoncity  framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Fordoncity sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. 

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Försäljning, kundkontakt
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Försäljning / Inköp | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis