Platschef sökes till Actic Veberöd

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 

Om tjänsten

Platschef

Är träning din passion och vore det en dröm att få arbeta med träning och därigenom förbättra människors liv på riktigt? Drivs du av att prestera resultat tillsammans med andra och leverera en exceptionell kundupplevelse? Actic står inför en spännande förändringsresa där potentialen att göra skillnad är enorm, och hos oss har du möjligheten att jobba varje dag för ett friskare samhälle genom träning. Nu söker vi efter en framåtlutad platschef till Actic Veberöd I rollen kommer du vara spindeln i nätet på anläggningen och den person som jobbar både aktivt och proaktivt för att utveckla anläggningen via försäljning, kundservice och ledarskap. Du är den som driver den ultimata anläggningen med allt från städ och underhåll till exceptionell kundservice och försäljning. Den här rollen är skapt för dig som inte är rädd för att ta i där det behövs och som har ett starkt intresse för siffror, leda ditt team och att arbeta mot dagliga målsättningar. Du rapporterar till Regional Manager. Du kan arbeta både dag, kvällar och helger. 

Ansvarsområden

 • Resultatansvar – driva anläggningens resultat framåt tillsammans med Regional Manager och Regional Sales Manager och ditt team. 
 • Personalansvar – leda, motivera och utveckla ditt team av gyminstruktörer, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer m.m. 
 • Kundupplevelse – med stort kundfokus ser du till att våra medlemmar får exceptionella kundupplevelser.
 • Service- och driftansvarig – du sköter den dagliga driften på anläggning.
 • Administration - exempelvis schemaläggning, budget och rekrytering med stort stöd från supportfunktioner på huvudkontoret. 

Erfarenheter och kompetenser

 • Du har gedigen erfarenhet av försäljning, meriterande med tjänsteförsäljning.
 • Du är van att arbeta med service och kundrelationer.
 • Meriterande med tidigare personalansvar och du är van att leda andra.
 • Meriterande med utbildning/erfarenhet som personlig tränare och/eller gruppträning.
 • Du har ett stort intresse för träning och hälsa.   
 • Du har goda datakunskaper.

Personliga egenskaper

Du är genuint ansvarstagande och ger dig inte förrän målen är uppnådda. Du har en stark känsla för detaljer kombinerat med helhetsförståelse och du är mån att fatta medvetna beslut. Du besitter goda ledaregenskaper i form av att motivera, utveckla och driva teamet mot hög trivsel och goda resultat. Du uppskattar interaktion med kunder och förstår betydelsen av att alla drar åt samma håll. Du är strukturerad och organiserad och är van att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Vidare har du god självinsikt och du tror på att ett personligt bemötande är viktigt. Utöver det är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor.

Vi på Actic

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team! Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Veberöd
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Veberöd | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen