Farmaceut med möjlighet till LMA, Vallentuna centrumVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Yassir Noori berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Vallentuna centrum, ett öppenvårdsapotek i ett trivsamt och växande norrort. Apoteket ligger i ett centrum med stort utbud av små butiker, restauranger och caféer.      

Du välkomnas till en grupp med 14 medarbetare och en öppen arbetsplats som präglas av glädje och skratt. Arbetsgrupp kännetecknas av gemenskap, tillhörighet och respekt för varandra. Vi bjuder på våra styrkor och tar lärdom av varandra. För mig är det viktigt att du trivs på jobbet, känner glädje och engagemang samt har de förutsättningar som krävs för att lyckas och utvecklas i din roll. Vidare kommer jag att vara till hjälp på vägen så att du uppnår dina personliga mål och satsa allt högre i din karriär. Självklart kommer du även att bli erbjuden den utbildning och vägledning som krävs inom ditt ansvarsområde. För rätt person finns nu möjligheten att axla rollen som läkemedelsansvarig.

Apoteket har en stor, fräsch och fin egenvård med ett brett sortiment. Du kommer att samarbeta med dina kollegor för att ge kunderna professionell rådgivning och bästa möjliga kundbemötande. Tillsammans kommer vi att jobba för att positivt påverka människors vardag och ge kunderna bättre hälsa och större välbefinnande.  

Våra öppettider är vardagar kl. 08:30-19:00 och lördagar samt söndagar kl.10:00-15:00. Apoteket är beläget i Vallentuna centrum med gångavstånd till bussar och tvärbanan. För den som tar sig med bil så finns det gott om parkeringsplatser både i centrumet och i närområdet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

Såhär jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Vallentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vallentuna | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen