Inaktiv platsannons

Tekniker ventilation, kyla och radio i Frövi

  Tekniskt avancerad och variationsrik roll där ingen dag är den andra... Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i h...

Om tjänsten

 

Tekniskt avancerad och variationsrik roll där ingen dag är den andra lik

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i händelsernas centrum. Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en Tekniker till sektionen Underhåll Centralt. Du kommer till en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.

Om rollen
Sektionen Underhåll Centralt består av tekniska specialistroller där ditt ansvarsområde blir ventilation, kyla och radio. Det innebär att du blir ansvarig för att upprätthålla och utveckla underhåll, arbetssätt och program inom ditt teknikområde. Du fungerar som stöd och support till det produktionsnära underhållet när det gäller våra ventilations- och kylanläggningar. Du blir också ansvarig för drift och tillgänglighet av vårt befintliga radiosystem och har täta kontakter gentemot vår leverantör. Till dina arbetsuppgifter hör bl a att:

Vi söker dig som brinner för teknik och som triggas av att lösa komplexa tekniska problem. Du har förmodligen en el- och/eller ventilationsteknisk utbildning i bagaget, gärna på högskole- eller YH-nivå. Det är meriterande om du har kunskaper inom PLC. Eftersom vi är ett internationellt företag är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Dina kontaktytor är många och därför behöver du vara kommunikativ, ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och resultat. Dessutom har du ett stort driv och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur i planering, genomförande och uppföljning vilket skapar förutsättningar för hållbara förbättringar och resultat

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och tillvaratar de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Carl Niordson 072-090 80 77 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. 

Vi ser fram emot din ansökan på senast 23 maj.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej