Inaktiv platsannons

Kock/Kallskänka till Restaurang Bryggan i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Till sommaren slår vi upp portarna till vår helt nya Restaurang Bryggan där vi bjuder på härligt surfloungehäng med bistromat för alla smaker. Med utsikt över sjön kan gästerna slå sig ner och njuta av alltifrån en delikat charkbricka eller en smakrik mezetallrik till en halstrad röding med sommarsallad. Vi lagar vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror.

Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!


Våra tjänster är säsongsanställningar under perioden juni - augusti. Arbetstiderna varierar och du kommer till viss del att arbeta på kvällar och helger. 

Urvalet av kandidater sker löpande så skicka in din ansökning redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis