Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi Högskolan i Halmstad!Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Marina berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat ICA Maxi Högskolan i Halmstad där vi nu söker en ny kollega till vårt härliga arbetslag om fem farmaceuter och tre tekniker!

För mig som chef, är det viktigt att vi tillsammans når våra uppsatta mål genom fantastiska kundmöten samtidigt som vi har det roligt på vägen dit. Jag ser gärna att du är positiv, kundfokuserad och kvalitetsmedveten samt att du brinner för både recept och egenvård. Apotekets generösa öppettider, 7-22 alla dagar i veckan, förutsätter att du är flexibel och tycker om att jobba med andra men även självständigt samt att du vågar ta initiativ och ser utmaningar som en möjlighet till utveckling.

Våra kunder är en blandning av studenter, barnfamiljer och pensionärer vilket ger en variation under dagen - varierande kundflöden med både snabba och längre ärenden. 

Vi har bra samarbete med närliggande apotek där både in- och utlåning förekommer vilket vi vill fortsätta värna om. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten är 1 september eller enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen