Inaktiv platsannons

Stugvärdar till Ekerum Camping sommaren 2021 i Borgholm

Vi söker nu medarbetare till städavdelningen på Ekerum Camping sommaren... Som stugvärd arbetar du med att avsyna stugor och villavagnar efter utcheckad gäst inför ny ankomst. Viss städning kan förekomma....

Om tjänsten

Vi söker nu medarbetare till städavdelningen på Ekerum Camping sommaren 2021

Arbetsuppgifter
Som stugvärd arbetar du med att avsyna stugor och villavagnar efter utcheckad gäst inför ny ankomst. Viss städning kan förekomma. Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. 
 
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig

 
Arbetstid torsdagar och söndagar , 6 timmar per dag enligt schema – 10.00 – 16.00
 
Varaktighet
Säsongsanställning 27/6 - 8/8

Ansök via länken då mejl endast är för frågor kring tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdagen.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borgholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borgholm | Turism | Sommarjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis