Inaktiv platsannons

Transportledare i Halmstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Transportledare

Sökes till Halmstad

Swerock/Cliffton är en av Sveriges största inom transport- och maskintjänster. Vi växer och behöver därför utöka med ytterligare en kollega!

Från vårt kontor i Halmstad transportleder vi entreprenadmaskiner, anläggningsbilar och kranbilar. Dit söker vi nu dig som är en erfaren transportledare.

Om tjänsten

Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt och målmedvetet för att lösa våra kunders behov och för att optimera varje rutt. Vi söker dig som har god kontakt med dina samarbetspartners inom branschen och ser det som en självklarhet att ringa det extra samtalet som behövs för att hitta en lösning!

Du planerar, leder och fördelar arbetet gentemot chaufförer/maskinister i ett stundtals högt tempo samt utför lättare administrativa arbetsuppgifter.  

Ditt driv och engagemang bidrar till att vi fortsätter utvecklas och växa inom regionen.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du är en är social och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du drivs av att hitta lösningar, är strukturerad och prestigelös.

Vi vill att du har erfarenhet av transportledning eller annan relevant erfarenhet inom branschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Sista ansökningsdag 2021-07-31

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)