Inaktiv platsannons

Produktionsledare Sulfatfabriken Skärblacka

Om tjänsten

Som Produktionsledare är din uppgift att optimera och samordna produktionen inom Sulfatfabrikens ansvarsområde mot gällande mål samt även samverka mot avgränsande avdelningar för bästa helhetsresultat för bruket.

Som produktionsledare är du närmaste chef för operatörer inom eget skiftlag. Varje skiftlag består av 20–25 operatörer som i målstyrda grupper gemensamt ansvarar för driften inom sektionerna Renseri, Massa samt Lut & Kraft med säkerhet, miljö och produktion i fokus. Produktionsledaren arbetar för att främja utvecklingen inom skiftlaget och ansvarar för att gemensamma mål uppfylls. Detta kräver gott samarbete både inom och mellan skiften, samt med dagtidsgående personal. Som produktionsledare medverkar du även vid rekrytering, introduktion och rehabilitering inom eget skift i samarbete med sektionen.

Arbetet sker enligt 6-skift. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning efter överenskommelse.

Vi söker dig som har flerårig praktisk erfarenhet från arbete inom Sulfatfabriken eller motsvarande praktisk erfarenhet inom processindustrin, gärna från arbetsledande befattning.

Som person har du en mycket god ledarförmåga, är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att se helhetsperspektiv. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är en god lyssnare och har ett intresse av att utveckla människor. God datavana, förmåga att sammanfatta information och att uttrycka sig väl i skrift är också viktigt i rollen.

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Agneta Funke, Avdelningschef Sulfatfabriken, på telefon 011-24 56 29.

Välkommen med din ansökan senast 27 juni. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej