Inaktiv platsannons

Logistics Delivery Planner - Skärblacka

Om tjänsten

Logistics är en del av Supply Chain inom BillerudKorsnäs med ett tydligt ansvar för ”order to cash”. Logistics utmanar konventionella logistiklösningar för en hållbar framtid. Vår vision är att utforma och driva de mest proaktiva, pålitliga, hållbara och kostnadseffektiva logistiklösningarna i branschen.

Vi erbjuder en varierande tjänst i en internationell miljö. Tycker du att detta låter intressant? Då har vi inom BillerudKorsnäs - Logistics en tjänst för dig! Just nu söker vi en Logistics Delivery Planner för ett vikariat till Logistics Skärblacka.

Leveransplanering innebär att följa upp leveranser och proaktivt agera på avvikelser samt att optimera leveransplanering från brukslager och terminaler till utsedda regioner eller direkt till kund. I rollen har du bland annat som uppgift att löpande skapa, uppdatera och korrigera leveransplanen. Arbetet sker med ansvar för att kontinuerligt upprätthålla korrekt data i våra olika ERP-system. I rollen behöver du utföra kontroll av fraktfakturor och till viss del arbeta med tullhantering. Rollen är till stor del operativ och innebär att vara kontaktperson för leveransrelaterade frågor, för både interna och externa samarbetsparter.

Anställningsformen är ett vikariat till och med februari 2022 och placeringsort är Skärblacka. Som Logistics Delivery Planner ingår du i ett team om sex och rapporterar till Senior Manager Strategic Logistics Skärblacka/(Beetham).

Vi ser gärna att du som söker har en eftergymnasial utbildning, en examen inom logistik eller liknande relevant område är meriterande. Om du besitter kunskap inom Supply Chain Management är det meriterande. För att verka på bästa sätt i rollen behöver du ha god datorvana och systemförståelse. Du har även erfarenhet av att arbeta i ERP-system. Det är av vikt att du besitter eller snabbt kan skapa en förståelse för logistikprocesser. Om du tidigare arbetat inom pappers- och massaindustrin, eller liknande processindustri är det meriterande. Att flytande kunna kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

För att passa i rollen som Logistics Delivery Planner är du lösningsorienterad och bra på att planera och prioritera. Som person är du analytiskt lagd, noggrann i hur du utför arbetet och har en ansvarstagande personlighet. Du kommunicerar effektivt och värdesätter samarbetet med andra.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Manager Strategic Logistics Skärblacka/(Beetham) Roland Olsson på telefon: +46705103961 alt. via mail: Roland.Olsson@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-30.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej