Inaktiv platsannons

Automationsingenjör till Massabruket i Frövi

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?

Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en automationsingenjör till Massabrukets underhållssektion.

I rollen som ingenjör får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. I rollen ingår att genomföra, både på egen hand och i team, utredningar och åtgärder för att kontinuerligt förbättra våra anläggningar. Du deltar aktivt för att finna lösningar på mer komplexa problem som uppstår samt identifierar åtgärder som bidrar till att höja anläggningens tillgänglighet. Du är med och tillser att livscykel och utbytesplaner för utrustning i anläggningen är aktuella samt att periodiska utbyten och det förebyggande underhållet är anpassat utifrån detta och övriga krav. Som automationsingenjör ingår också att identifiera behovet av investeringar, att utreda och ta fram underlag för dem. Inför och under större revisionsstopp så är du med vid planeringen av underhållsåtgärder och samordning av externa leverantörer.

Vi söker dig med Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom området automation, El, Instrument eller på annat sätt har likvärdig kompetens.

Genom tidigare arbete i en roll som automationsingenjör inom industri- eller installationsverksamhet, har du utvecklat god kännedom för Industriella El eller Instrumentanläggningar dess komponenter, behov och styrning.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har förmågan att kommunicera, se helheten och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt. Du är noggrann och strukturerad i planering, genomförande och uppföljning och skapar hållbara förbättringar och resultat.

Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

 

 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Per Andersson, Sektionschef Sulfatfabriken Tel: 070-167 73 72.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Välkommen med din ansökan - sista dag för ansökan är 2021-09-16. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej