Inaktiv platsannons

Projektledare till Skärblacka

Om tjänsten

Till vår projektavdelning i Skärblacka söker vi en projektledare som vill arbeta med tekniskt avancerade uppdrag tillsammans med avdelningskollegor och uppdragsgivare i produktions-anläggningen. Du kommer vara en av cirka 20 medarbetare, på en avdelning med positiv stämning, hög trivsel och stort engagemang. Du får ett omväxlande arbete där du initierar och leder projektuppdragen i en organisation som består av egna kollegor och personal från andra berörda avdelningar.

I projektet driver du arbetsprocessen, har budget- och kostnadsansvar samt kommunicerar även med olika externa samarbetspartner, t.ex. leverantörer och konsulter. Under projektets gång upprätthåller du återkommande direktkontakt/projektmöten med övriga projektmedlemmar samt drift och underhåll.

Du kommer bland annat arbeta med;

Din utbildningsbakgrund är högskole-/civilingenjör eller motsvarande men du kan också erhållit dina kunskaper via längre yrkeserfarenhet och andra utbildningar. Du ska ha några års erfarenhet av projektarbete i ledande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet inom pappers/ massaindustrin eller likvärdig processindustri. För att lyckas i rollen som projektledare behövs framför allt mycket god samarbets- och problemlösningsförmåga vilket resulterar i ett stort engagemang som skapar laganda och förser projektmedlemmarna med en klar riktning.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande med kommersiell erfarenhet avseende kontrakt och/eller inköp.

Vi söker dig som är kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och har mycket god planeringsförmåga. Du kan anpassa dig till förändrade situationer samt drivs av att lösa problem och nå resultat och har ett brinnande intresse för den verksamhet och de projekt du engagerar dig i. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade. Du tar kommandot när det behövs och leder projektteamet framåt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Björsten, Avdelningschef, på tfn nr: 011-24 57 50 alt 070-515 6127

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej