Inaktiv platsannons

Service Specialist Technical Support i Gävle

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Vi levererar förpackningslösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vår IT-avdelning arbetar för och supporterar hela BillerudKorsnäs och nu söker vi vår nästa medarbetare till IT i Gävle, som Service Specialist Technical Support.

Om tjänsten
I den här rollen blir ditt uppdrag att hela tiden sträva efter en effektiv och felfri datormiljö hos våra slutanvändare. Alla slutanvändare ska, oavsett plats eller befattning, kunna förvänta sig en bra och stabil datormiljö på både sin egen arbetsplats samt på gemensamma funktioner som till exempel konferensrum, skrivare mm.

Vår avdelning för Technical support ansvarar för att ge service och information, hantera frågor och avhjälpa incidenter och service requests från verksamheten. Du preparerar datorer, installerar program och tillbehör åt slutanvändaren och har ett ansvar att hålla befintlig kunskapsdatabas uppdaterad samt förse användare med nya instruktioner och guider till både verksamheten och IT. Beredskap ingår i befattningen.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och vana från felsökning av datorer och servrar i nätverksmiljö.

Du har minst grundläggande kunskaper i ITIL

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta med klienter och servrar med Windows som operativsystem, samt god kunskap om Office365. Har du dessutom erfarenhet av Active Directory och Exchange, samt lett och/eller deltagit i projekt och testplaner är detta starkt meriterande.

Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, och är också van vid dokumentation och administrativ hantering av ärenden inom IT. 

Svenskt körkort för bil är krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen och ser gärna att du som söker är en ansvarstagande person med hög servicekänsla och god initiativförmåga. Det är viktigt att du kan sätta dig in i användarens situation för att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa till där det behövs, trevligt bemötande och hjälpsamhet är nyckelord i vår verksamhet.

Tidvis kan det vara ett högt arbetstempo med många olika typer av ärenden samtidigt och det är då viktigt att kunna ta snabba beslut och prioritera i sitt ansvarsområde. Du jobbar både självständigt och i team med eget ansvar för din leverans och behöver vara både drivande och flexibel i dina arbetsuppgifter för att trivas och lyckas bra i rollen. Problemlösare och god kommunikatör är beskrivningar du känner igen dig i.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Wedin, Manager IT Technical Support. Tfn 070-516 42 43,  johan.wedin@billerudkorsnas.com

Observera att svar på frågor kan komma att dröja under semestertider. 

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-29.

Löpande urval och intervjuer kan hållas.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej