Inaktiv platsannons

Reservdels- och lageransvarig i Landskrona

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Reservdels- och lageransvarig

Sökes till Landskrona

Peab Transport och Maskin bildades 1965. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är 35 anställda och omsätter ca 55 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Ta nästa steg i karriären som reservdels- och lageransvarig på vår verkstad i Landskrona.

Har du goda kunskaper om lastbilar och entreprenadmaskiner? Är du en prestigelös, ordningsam och noggrann person som tar ansvar för ditt arbete? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss!
 

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du har ett övergripande ansvar för lagret och reservdelsförsörjningen till vår verkstad i Landskrona. Du arbetar strukturerat och i nära samarbete med platschefen och fordonsmekanikerna för att tillsammans se till att våra pågående jobb kan fortlöpa utan avbrott.

Då du är länken mellan leverantörer, kunder och verkstaden trivs du med många kontaktytor och är serviceinriktad.

I rollen ingår bl.a. att:

• beställa reservdelar till pågående jobb

• ansvara för lagerhållningen och löpande inventeringar

• lämna prisuppgifter till kunder

• fakturera

• diverse administration


Då vi är en liten arbetsplats är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt för att lösa den dagliga driften. Det är en bred roll som innebär att du vid behov stöttar platschefen med att leda arbetet framåt.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har goda kunskaper om lastbilar och entreprenadmaskiner. Du har datorvana och en hög kostnadsmedvetenhet. 

Som person är du självgående och noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv, har lätt för att skapa goda relationer och ser styrkan i att arbeta i team.

Sök omgående då vi kommer att jobba med löpande urval och har som målsättning att hitta vår nya kollega snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Leandersson, 0733-847815

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-07-31

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Landskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Landskrona | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)