Inaktiv platsannons

Nu söker vi Souschefer till Gröna Lunds Tivoli i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar. Nu söker vi Souschefer inför hösten och vinterns verksamhet.
 
Under hösten bjuder parken in till Oktoberfest, Halloween och så avslutar vi året med Stockholms största julbord, nu söker vi dig som kan jobba med start 1 oktober året ut.

Som souschef erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare. Ditt huvudsakliga fokus under hösten och vintern kommer variera. Vid drift kommer du som souschef är att vara närvarande på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. När parken håller stängt kommer ditt arbete vara mer fokuserat på att arbeta förberedande inför öppning av våra restauranger. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Tjänsten är en visstidsanställning året ut med möjlighet till förlängning.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Samuel Cabrera.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb