Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Hemköp Helsingborg Laröd

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Vi erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Helsingborg Laröd är en mindre butik med en stark teamkänsla. Hit söker vi nu en medarbetare som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en butiksmedarbetare som kommer arbeta på alla avdelningar i butiken. I den här rollen ska du tillsammans med dina kollegor se till att våra hyllor är välfyllda med ett noga utvalt sortiment och att det är rent och snyggt i butiken, så att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

Den här rollen ger dig ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 30 timmar i veckan, med start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Butikens öppettider är 8–20 alla dagar och du ska kunna jobba både dag, kväll och helg.

Bli en av oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Då det är en mindre butik ska du trivas i att arbeta på alla avdelningar och vara behjälplig där det behövs. Du ska ha erfarenhet från arbete i butik samt kassavana. Meriterande är om du har arbetat inom dagligvaruhandeln tidigare.

I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning med god förmåga att kunna prioritera. Du känner dig trygg i att ta ansvar och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb