Inaktiv platsannons

Trä- och betongarbetare i Växjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Trä- och betongarbetare

Sökes till Växjö

Söker du ett omväxlande och utmanade arbete? Vi på Peab Anläggning i Syd förstärker nu vårt team med fler resande yrkesarbetare med kompetens inom trä- och betongarbete. Vår arbetsgeografi är i Götaland och du som medarbetare hos oss kan därmed bo vart som helst inom denna region för att söka rollen hos oss!  


Din profil:
Vi söker dig som har en bakgrund som trä- och betongarbetare. För att lyckas i din yrkesroll krävs goda kunskaper i armering och erfarenhet av formsättning. Vidare ser vi att du kunskap i ritningsläsning. Svensk medborgare är ett krav.
B-körkort är ett krav.


Meriterande: 
-    Yrkesbevis 
-    Krankort 
-    Maskinförarutbildning
-    Svetskunskaper

 

Om tjänsten:
Vi har projekt i hela södra och mellersta Sverige, vilket kräver att du kan ligga ute i veckorna. Du som är anställd hos oss erbjuds boende och kan i stort sett utgå från hela södra Sverige. Som anställd får ersättning för att du inte bor hemma under veckodagarna. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Kompetenser och personliga egenskaper:
Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du har ett starkt engagemang i det du tar dig för och trivs att arbeta utomhus! Du kommer att jobba tillsammans med ett socialt gäng där kompetens och förmåga att samarbeta värderas högt!
Vi tillämpar löpande urval.

 

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten vänligen kontakta:

Torgny Sällberg, bitr. Arbetschef

Epost: Torgny.Saellberg@peab.se

Telefon: 0733 37 39 10

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-24

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)