Inaktiv platsannons

HR Business Partner Hemköp/Tempo i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp/Tempo, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Vi erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

Nu har det öppnat sig en möjlighet att bli en del av HR-teamet hos Hemköp/Tempo med placering på huvudkontoret vid Torsplan i centrala Stockholm. 

Är du tillgänglig för nästa utmaning inom HR så tveka inte att söka!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som HR-partner hos Hemköp/Tempo kommer du att vara en viktig del av HR-teamet som stöttar och coachar företagets chefer i generella HR-frågor. Du kommer att få möjlighet att bidra med din kompetens inom områden såsom arbetsrätt och arbetsmiljö, fackliga förhandlingar, förändringsarbete och rekrytering.

Du kommer att arbeta nära våra butiker runtom i Sverige och vi ser att din erfarenhet av arbetsrätt och arbetsmiljö väger tungt. Utöver det kommer du att vara vår rekryteringspecialist där du kontinuerligt arbetar med att utveckla våra processer, strategier och systemstöd. I rollen ingår även att du självständigt äger och driver vår medarbetarundersökning inklusive utrullning och uppföljning av KPI:er och aktiviteter.

Du ingår i den svenska HR-organisationen och rapporterar till vår personalchef som finns på vårt kontor i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på 12-16 månader och med goda möjligheter till förlängning/tillsvidareanställning.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom HR samt minst tre års arbetslivserfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete. Vi ser att du har jobbat med såväl tjänstemän som kollektivare från en större organisation. Du är van att arbeta med HR-frågor både strategiskt och operativt och du känner dig bekväm i arbetsrätten. Har du en väl förankrad erfarenhet av arbetsrätt och arbetsmiljö så väger det tungt i vårt urval av ny medarbetare. I din bakgrund har du varit högst delaktig eller ägare av företagets rekryteringsstrategier och processer. Har du arbetat inom retail tidigare så är det meriterande.

Som person är du lugn, saklig och strukturerad och vi ser att du är van att ta ansvar, är resultatinriktad och har ett stort intresse för verksamheten. Vi ser även att du är kommunikativ, lösningsorienterad och har förmåga att skapa förtroende hos dem du arbetar tillsammans med. Har du dessutom ett naturligt intresse för system, siffror och KPI:er så är det meriterande.

Viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och känner dig bekväm att arbeta i Office-paketet.


I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsstyrkan i Norden AB och du söker tjänsten via deras hemsida www.rekryteringsstyrkan.se.

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb