Inaktiv platsannons

EMV Inköpare Non food och Indirekta inköp i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Affärsområde Egna Märkesvaror (EMV) ansvarar för koncernens aktiviteter rörande EMV; från inköp till varumärkesfrågor och förpackningsdesign. Affärsområde EMV arbetar nära kategoriorganisationen och Axfoods kedjor och har som uppdrag att driva EMV i koncernen och att utveckla och vårda EMV portfölj och sortiment. Inköpsarbetet drivs i två team som samarbetar med bl.a. funktioner för råvaruanalys, marknad, kvalitetssäkring, logistik och förpackningsdesign inom Dagab Inköp & Logistik AB och Axfoods kedjor. Inköpsarbetet för EMV är i hög grad internationellt och betydande del drivs via internationella inköpsnätverk.


Till vår avdelning söker vi nu en vikarie som EMV-Inköpare inom områdena Non Food och Färskvaror.
 

Det här får du göra

Som EMV-Inköpare ansvarar du för att driva och utveckla ditt sortiment i enlighet med Axfoods övergripande affärsstrategi. Du ansvarar för att prisförhandlingar, utveckla leverantörsbasen, genomföra upphandlingar, upprätta produktkalkyler och besluta om leverantörsavtal. Du utvecklar nya och befintliga artiklar, ansvarar för genomförande av lanseringsplan och skapar optimala logistiklösningar. Inköpen av de Indirekta varorna omfattar primärt butikernas bärkassar men även en hel del andra förbrukningsvaror som används i butik. I rollen som Inköpare har du ett tätt samarbete med våra Kategorichefer, Säljledare och Kvalitetssäkrare samt Dagabs inköpskontor i Shanghai och tillsammans utvecklar ni sortimentet. Du representerar Axfood i de internationella inköpsnätverken United Nordic och European Marketing Distribution och bidrar aktivt till gruppens utveckling och resultat.

Det här förväntar vi oss

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, inköp, logistik eller marknad och har arbetat med inköp eller inköpsrelaterade uppgifter i minst 3 år. God förhandlingsvana, goda kunskaper om dagligvaruhandeln i kombination med ett mycket gott affärssinne är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift. Erfarenhet från att driva projekt och utveckla nya produkter samt kunskap om butiksdrift är meriterande. Till sist ser vi gärna att du har erfarenhet av internationella affärer och vana att agera i olika kulturer.


Som person är du analytisk och har ett strukturerat arbetssätt. Du är resultatinriktad, noggrann och har en väl utvecklad affärsförmåga. Du bygger goda och långsiktiga relationer och är kommunikativ.
 

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse fram tom 2023-02-28. Placering är på vårt huvudkontor Torsplan i Stockholm. 

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb