Inaktiv platsannons

Junior förpackningsingenjör till Dagab i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Till Dagab söker vi dig som vill bli junior förpackningsingenjör för den lagstiftning som påverkar förpackningsmaterial. Till tjänsten junior förpackningsingenjör söker vi dig som trivs med att granska, tolka, utveckla och implementera kvalitetssäkringsprocesser för livsmedelsförpackningar enligt gällande lagstiftning. Både internt och tillsammans med leverantörer över hela världen. Du som söker är antingen i början av karriären eller med flera års erfarenhet. Dagab kommer hitta den rätta platsen för dig i sin organisation!

 

Välkommen till ett prestigelöst gäng i en verksamhet som vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från kvalitetssäkring av livsmedel och specialvaror, hållbarhet och miljö - till hur vi agerar mot våra medarbetare. Vi vill ge våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

 

Du söker en spännande roll där du tex kvalitetssäkrar nya material, genomför riskanalyser, koordinerar migrationstester och bevakar uppdateringar i lagstiftningen. Du är med och skapar kvalitetssäkringsprocesser och rutiner för olika förpackningar och är sedan med och implementerar dessa i organisationen. Dagab står inför ett stort arbete vad det gäller kvalitetskontroller av förpackningsmaterial. Ditt arbete påverkar i slutändan många människor och miljön vi alla lever i.
 

Det här får du göra

Beroende på bakgrund och erfarenheter hos dig som söker så kommer du in i arbetsuppgifterna olika snabbt. Över tid är det meningen att du ska: 

 

  • Ansvara för att säkerställa förpackningsinformationen i kvalitetssäkringssystem
  • Genomföra riskanalyser av produkter och material/ämnen
  • Ansvara för att förpackningsinformationen kvalitetssäkras i Dagabs systemstöd
  • Utföra DoC samt bedöma och godkänna dessa
  • Stötta och arbeta tillsammans med övriga i förpackningsteamet i förpackningsfrågor
  • Bevaka uppdateringar i lagstiftningen
  • Koordinera migrationstester
  • Kvalitetssäkra nya material och bedöma vilken lagstiftning som är relevant
  • Delta i branschnätverk och externa möten

 

Begrepp/rekommendationer/lagstiftning som påverkar ditt dagliga arbete är tex: BfR, Warent, REACH, POP, FCM, 94/62 EC, 1935/2004/EG, 2021/2006/EG mm.
 

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har en för området relevant högskoleutbildning tex civilingenjör inom kemi/kemiteknik eller liknande. Erfarenhet av säkerställandet av förpackningar, gärna inom livsmedelsbranschen, räknas som meriterande. 


Du är en analytisk person som gillar att gå in i detalj i lagtexter och liknande. Viktigt är att du får saker att hända och kan arbeta strukturerat och både självständigt och i samarbete med andra funktioner mot leverans. Du hjälper organisationen genom att säkerställa att Dagabs EMV-förpackningar lever upp till nya riktlinjer och policyn. 


Rollen kräver bra svenska och flytande engelska både i tal och skrift.
 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor Torsplan i Stockholm.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb