Inaktiv platsannons

Konditor/Butiksmedarbetare Hemköp Stockholm Torsplan

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som konditor på Hemköp Stockholm Torsplan är du i grunden butiksmedarbetare vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.

 

I din roll som konditor arbetar du enligt HACCP samt Axfoods riktlinjer för hygien, hälsa och matsäkerhet. Med din kunskap inom bakverk blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 30 timmar/vecka. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.
 

Det här förväntar vi oss

Att du har stor kunskap och intresse för bakverk, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du har något eller några års arbetslivserfarenhet som konditor, med en utbildning inom konditori/bageri. Självklart har du en stor portion kreativitet och nyfikenhet, och du delar gärna med dig av idéer i samråd med avdelningsansvarig. Det är också viktigt att du arbetar efter Axfoods värderingar kring minskat matsvinn. 
För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften vilket exempelvis innebär att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du gärna jobbar över avdelningsgränser i butiken. 


Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb