Inaktiv platsannons

Färskvaruchef Hemköp Hornstull i Stockholm

Om tjänsten

Hemköp Hornstull är idag en av Sveriges mest prisbelönta och ledande livsmedelsbutiker. Butiken ligger i trendiga Hornstull på Södermalm i Stockholm. Vi är närmare 100 anställda och omsätter runt 250 miljoner netto årligen. Till Hemköp Hornstull söker vi nu en färskvaruchef för att driva hjärtat i verksamheten våra färskvaruavdelning. Vi söker nu en driven Färskvaruchef till att bära ansvaret för att utveckla och leda arbetet på avdelningen så att den fortsätter vara en självklar destination för våra kunder. Är du nästa person som vill ha en ledande roll med möjlighet att påverka butikens framtida utveckling från dag ett? Tveka inte att söka redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Hemköp Hornstull söker vi nu dig som vill ha det övergripande ansvaret för färskvaruavdelningen. I den här rollen får du ta stort eget ansvar för avdelningen och att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Dina arbetsuppgifter blir att leda, inspirera och engagera dina medarbetare till att nå uppsatta mål. Du sätter budget tillsammans med Butikschefen och ansvarar för att nå uppsatta nyckeltal. Utöver detta ingår ansvar för egenkontrollerna i hela butiken och att livsmedelslagen följs. Du kommer primärt att arbeta operativt i butiken tillsammans med dina medarbetare, där ni ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där ni är en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

 

Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är primärt schemalagda under vardagar dagtid samt kvällar och helger. Lön enligt avtal.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för att lyckas i rollen som färskvaruchef. Du behöver även ha flera års erfarenhet av att arbeta med färskvaror. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och avdelningen ytterligare. Du ska ha erfarenhet från arbete inom dagligvaruhandeln samt ha goda kunskaper inom olika färskvaruavdelningar och Butiksekonomi. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare ska du tycka att ledarskapet, sälj och utveckling är roligt och vara bra på att förklara, följa upp och skapa engagemang. Vi ser med fördel att du har haft en ledande befattning tidigare med avdelningsansvar.

 

Vidare ser vi att du är lösningsorienterad samt har en positiv inställning. Du skall även ha en god förmåga att kunna prioritera och strukturera. Du känner dig trygg i att ta ansvar och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och avdelningen ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb