Inaktiv platsannons

Vibrationstekniker till Underhåll Kartongbruket Frövi

Om tjänsten

Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb?

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en varierande vardag och breda arbetsuppgifter och vill utmana dig själv på bredden och djupet? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att vara på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker!

Vi söker nu en Vibrationstekniker till avdelningen Mek på Sektionen Kartong i Frövi. Som Vibrationstekniker ingår du i ett team om tre vibrationstekniker som tillsammans ansvarar för insamling och analys av mätdata främst från vibrationsmätning och vibrationssystem. Tillsammans i teamet ansvar ni för ett större online-system för vibrationsövervakning med fokus på både hård- och mjukvara. Som Vibrationstekniker ingår att utföra mekaniska FU-kontroller på främst roterande utrustning.

Tillsammans med övriga medarbetare ingår du i en mekanisk enhet vars huvudsakliga arbetsområde involverar Kartongbruket. I samarbete med din arbetsledare och enhet ansvarar du för den mekaniska tillgängligheten över arbetsområdet och du är en viktig person i vårt driftsäkerhetsarbete. Organisatoriskt rapporterar du till underhållsledaren för Mek Kartongbruket.

Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning med maskinteknisk inriktning, alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från mekaniskt arbete från processindustrin. Utbildning samt tidigare erfarenheter av vibrationsmätning och mätmetoder för tillståndsbaserat underhåll är meriterande.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är:

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ronny Pettersson Arbetsledare KM5 Mek, Tel 070-345 10 84 eller ronny.pettersson@billerudkorsna.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66 eller natasha.anderberg@billerudkorsas.com  

 Välkommen med din ansökan senast 20 februari 2022

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej