Inaktiv platsannons

HR- administratör i Gävle

Om tjänsten

Är du intresserad av en roll där du får vara en drivande, rådgivande och en stödjande part till verksamheten inom HR-området? I så fall har vi en spännande och utmanande roll för dig!

 

HR- arbetet inom BillerudKorsnäs drivs både lokalt på våra enheter och centralt med ett koncernövergripande fokus. Vi söker nu en HR-administratör som på ett professionellt sätt kan administrera alla förekommande HR-processer i samverkan med HR Business Partners/ HR Manager/ Chefer.

 

Arbetet omfattar i huvudsak:

 

Tjänsten är ett vikariat med start efter överenskommelse under april eller maj 2022, och förväntas fortlöpa under ett års tid. Du blir en del av teamet på HR och rapporterar till HR Manager Gävle.

 

För att vara en kandidat för rollen behöver du ha en eftergymnasial utbildning inom HR eller annan likvärdig utbildning. Du brinner för att stötta chefer och medarbetare och har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska. Vi utgår ifrån att du har en god systemvana och ett stort intresse för att tillsammans med oss fortsätta driva vår digitaliseringsresa inom HR.

 

Många kontaktytor är vardag hos oss. Vi ser dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen. Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du är trygg i dig själv och har ett proaktivt och prestigelöst förhållningssätt.


Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där vi, genom att ha kul tillsammans, skapar förutsättningar för ett gott samarbete både inom HR och BillerudKorsnäs som helhet.

 

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Deutsch, HR Manager Gävle, på annika.deutsch@billerudkorsnas.com eller 0707951537.

 

Urval och kandidatkontakt sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 februari 2022. 

Varmt välkommen att söka!

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej