Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Gävle

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och frigöra din fulla potential? Nu har du chansen!

 

Är du intresserad av en roll där du får vara en drivande, rådgivande och stödjande part till verksamheten inom HR:s huvudområden? I så fall har vi en utmanande och spännande roll för dig! HR:s arbetet inom BillerudKorsnäs drivs både lokalt på våra enheter och centralt med ett koncernövergripande fokus. Förutom en utvecklande roll får du även vara en del av ett HR team som hjälper och stöttar varandra.

 

Tjänsten är placerad vid vår produktionsanläggning i Gävle. Du rapporterar till HR Manager Gävle.


Beskrivning av tjänsten

 

I rollen ingår att på ett operativt och strategiskt sätt coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkande HR-perspektiv. Övriga exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Du har god kunskap och vana att arbeta brett med HR processer och du drivs av att stötta chefer och medarbetare där du har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR. Vidare har du:

Vi ser dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen. Du är trygg i dig själv och är bra på att lyssna, coacha och ge feedback. Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där vi, genom att ha kul tillsammans, skapar förutsättningar för ett gott samarbete både inom HR och BillerudKorsnäs som helhet.

 

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och värdesätter en jämn könsfördelning.


Varför oss?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Deutsch, HR Manager Gävle, på annika.deutsch@billerudkorsnas.com eller +46707951537.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej