Inaktiv platsannons

Logistics Delivery Planner i Frövi

Om tjänsten

Logistics är en del av Supply Chain inom BillerudKorsnäs, med ett tydligt ansvar för ”order to cash”. Logistics utmanar konventionella logistiklösningar för en hållbar framtid. Vår vision är att utforma och driva de mest proaktiva, pålitliga, hållbara och kostnadseffektiva logistiklösningarna i branschen.

Tycker du att detta låter intressant? Då har vi inom BillerudKorsnäs - Logistics en tjänst för dig! Just nu söker vi en Logistics Delivery Planner för en tillsvidareanställning till Logistics Frövi.

 

Vi erbjuder en varierande tjänst i en internationell miljö. Du kommer jobba i ett kompetent team med en gemensam vilja att lösa leveranser till våra kunder på bästa sätt. Tjänsten erbjuder ett brett nätverk både internt och med externa leverantörer, alltid med det gemensamma syftet att lösa uppgiften.


Leveransplanering innebär planering av transporter från brukslager och vissa externa terminaler, följa upp leveranser samt proaktivt agera på avvikelser. För olika transportsätt och till utsedda marknader optimerar man leveranserna. I rollen har du bland annat som uppgift att löpande skapa, uppdatera och korrigera leveransplanen. Arbetet sker med ansvar för att kontinuerligt upprätthålla korrekt data i våra olika ERP-system. Inom teamet för leveransplanering utförs också kontroll av fraktfakturor och tullhantering. Rollen är till stor del operativ och innebär att vara kontaktperson för leveransrelaterade frågor, för både interna och externa samarbetsparter.

 

Anställningsformen är en tillsvidareanställning och placeringsort är Frövi. Som Logistics Delivery Planner ingår du i team om åtta kollegor i Frövi men tillhör en avdelning med kollegor även på BillerudKorsnäs bruk i Gävle. Befattningen rapporterar till Senior Manager Strategic Logistics Frövi/Gävle.

Vi ser gärna att du som söker har:

För att passa i rollen som Logistics Delivery Planner är du lösningsorienterad och bra på att planera och prioritera i ditt arbete. Som person är du analytiskt lagd och arbetar strukturerat och noggrant för att nå bästa resultat. Du kommunicerar effektivt i både i tal och skrift och håller med oss om att samarbetet med andra är vägen till framgång!  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Manager Strategic Logistics Frövi/Gävle, Peter Olson på telefon: +4658137225 alt. via mail: Peter.Olson@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-13.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej