Inaktiv platsannons

Verksmaskinist i Sävsjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Verksmaskinist

Sökes till Kållered

Trivs du med ett varierande arbete, som innebär både processtyrning men även praktiskt arbete inom reparation- och underhållsarbete? Tycker du dessutom att det är roligt att arbeta tillsammans med andra? Då kanske du är den verksmaskinist vi söker till vårt asfaltsverk i Kållered!

Om tjänsten

I rollen som verksmaskinist på Peab Asfalt arbetar du tillsammans med ditt team på något av våra moderna asfaltverk. Våra asfaltsverk inom region väst är lokaliserade i Kållered, Sävsjö, Uddevalla och Vålberg. Vi söker nu en verksmaskinist till vårt asfaltsverk i Kållered, söder om Göteborg. På asfaltsverket ansvarar du tillsammans med dina kollegor för produktionen och underhållsarbete. Att köra lastmaskin och provtagning av asfalten är också delar som ingår i tjänsten, men den huvudsakliga arbetsuppgiften är som processoperatör och mekaniker. Vi erbjuder ett varierande arbete där de olika momenten i verksmaskinistens roll gör att ingen arbetsdag är den andra lik. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Vem är du?

Som person trivs du med att arbeta praktiskt och tar ansvar för både ditt eget arbete och för helheten. Du har praktisk erfarenhet av att skruva och svetsa och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och är flexibel. Du är en person som är duktig på att kommunicera och har lätt för att anpassa dig utifrån nya förutsättningar. För tjänsten är det ett krav att du har B-körkort och att du har en vana av att arbeta med datorer. Har du därtill erfarenhet av att köra lastmaskin och/eller arbeta inom tung industri eller processindustri är det meriterande. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Johan Bolander (Arbetschef) 073-384 84 14 eller Björn Nilsson (Platschef) 073-384 77 60.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-02-14

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sävsjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sävsjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)