Inaktiv platsannons

Norsktalande till Synsams butikssupport i Stockholm

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Nu söker vi dig norsktalande servicestjärna som vill axla ett konsultuppdrag hos ett av våra mest välkända varumärken i Norden - Synsam!Om SynsamSynsam Group är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsam Group är ett innovativt tillväxtbolag som omsätter ca 4 miljarder och har ca 3000 anställda. Vår ambition är att fortsätta stärka positionen som branschledande inom både ögonhälsa och ögonmode, med ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela värdekedjan.Du välkomnas till Synsams huvudkontor till en roll i butiksupporten tillsammans med ett dedikerat team på nästan 10 personer som alla brinner för att leverera en fantastik service. Konsultuppdraget kommer att inledas med en gedigen utbildning för att du ska få alla de verktyg som krävs för att lyckas i rollen.Om tjänstenTillsammans med ditt team kommer du att hantera ärenden via mail och telefon från anställda i Synsams butiker. Du hjälper således Synsamkollegor på primärt den norska marknaden men även övriga nordiska marknader i frågor gällande företagets produkter, avtal, beställningar och frågor som inte kan lösas i butiken direkt.Passande profil-Talar och skriver flytande på norska och svenska.
-Har erfarenhet av att jobba med service av något slag. Kundtjänst är meriterande men inte ett krav.
-Gillar att lära sig nya saker och tar ägandeskap för sitt arbete.
-Erfarenhet från optikbranschen är starkt meriterande.Praktisk informationOmfattning: Heltid. Konsultuppdrag mellan feb/mars-september.
Arbetstider:
Placering: Kungsholmen, Stockholm.Det här är ett konsultuppdrag via The Wofi, ett certifierat bemanningsföretag nischat inom kundtjänst. Vi är kollektivanslutna och som konsult hos oss får du en anställning med avtalsenliga villkor gällande sjukfrånvaro, lön, semester, pension osv. Du tilldelas också en ansvarig mentor på The Wofi som är tillgänglig under hela avtalsperioden för att säkerställa att du trivs på arbetet samt agera bollplank och rådgivare vid behov.Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Emil på Selektering av ansökningar och intervjuer sker löpande så missa inte chansen att söka tjänsten redan idag!Sökord: support, service, kundservice, kundsupport, butikssupport, kundeservice, butikkstøtte, norsk, norska, norsktalande, norwegian

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Extrajobb | Gymnasium