Inaktiv platsannons

Pyrocell söker sommarpersonal till driften i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Pyrocell är ett bolag som ägs gemensamt av Setra och Preem. Setra har råvaran, sågspånet, medan Preem har raffinaderier och tankstationer. I Pyrocells pyrolysoljeanläggning, som under september stod klar bredvid Setra Kastets sågverk i Gävle, förädlas sågspånet till pyrolysolja. Pyrolysoljan vidareförädlas sedan i Preems raffinaderi i Lysekil. Med pyrolysanläggningen i Gävle skapas en ny stark värdekedja för förnybara drivmedel, från skogen till tanken.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och engagerade driftsoperatörer till Pyrocell som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som driftsoperatör hjälper du en mer erfaren drifttekniker med att övervaka och kontrollera tillverkningen samt utföra praktiska åtgärder för att produktionen ska hållas igång kontinuerligt. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att utföra felsökningar och felavhjälpningar i produktionen, genomföra enklare underhåll samt säkerställa att bio-oljan håller rätt kvalitet genom provtagningar. Vidare kommer arbetsuppgifterna även innebära att hålla anläggningen i gott skick. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 5-skift under perioden juni-augusti.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande, nyfiken och driven person som vill hjälpa till där det behövs. Du är säkerhets- och kvalitetsmedveten och observant, samt trivs i ett varierat arbete där du får chansen att även arbeta praktiskt. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på industri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Pyrocell är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Ansökan
Är det här jobbet för dig i sommar? Då vill vi läsa din ansökan! Urval sker löpande så registrera din ansökan via så snart som möjligt, dock senast . Om du har några funderingar får du gärna kontakta Axel Sundström på , Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola