Inaktiv platsannons

Administratör till Jordbro i Stockholms län

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Är du en serviceinriktad person som trivs i en administrativ roll? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som administratör kommer du stötta organisationen med allt administrativt arbete. Du kommer bland annat boka ut personal, skicka ut ordrar samt ta emot avrapporteringar och dokumentera samtliga. Du kommer att arbeta i deras planeringssystem AdMobile samt deras ekonomisystem Brilliant och dina arbetstider kommer att vara med start omgående.

Din profil
För att trivas och blomstra i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet av arbete med administration, gärna i kombination med service. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och har lätt att ta dig an nya datorsystem.

Vi ser att du som söker är flexibel, strukturerad och har lätt för att anpassa dig efter förändringar. Du trivs i en roll med högt tempo där du kommer att agera spindeln-i-nätet inom organisationen men även till företagets kunder. Vidare ser vi att du är en god problemlösare med ett stort driv.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – eller 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholms län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola