Inaktiv platsannons

Vi söker en junior montör/servicetekniker som vill utvecklas i Göteborg

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gått en utbildning eller har arbetat med montering, mekanik eller el sedan tidigare. Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom yrket och bli servicetekniker långsiktigt då har vi tjänsten för dig. Arbetsuppgifterna kommer att vara att arbeta med montering och demontering på företaget i Göteborg, du kommer att arbeta med företagets kaffemaskiner på verkstan. Det innebär alltifrån att montera ihop nya maskiner till att laga gamla och se till att ta hand om maskiner som inte längre ska användas. Du kommer att få en gedigen utbildning och för rätt person finns möjligheten att utvecklas i en roll som servicetekniker ute på fält.

Arbetet är på heltid, måndag till fredag 7-16 och arbetsplatsen ligger i centrala Göteborg.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som är redo för en utmaning, du vill utvecklas och lära dig. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift, du har B-körkort och har gått en gymnasieutbildning inom el, mekanik eller dylikt. Är du en person som trivs med problemlösning, du har ett tekniskt intresse och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Då är du personen vi söker och du har stora möjligheter att utvecklas internt.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, eller .

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: mekaniker, elektriker, elmontör, tekniker

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola