Inaktiv platsannons

Säljare inom bredbandstjänster sökes till IP-Only i Stockholm

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu förtroendeingivande säljare till IP-Only, en av Sveriges största aktörer inom Datakom. Gruppen Outbound arbetar uteslutande med att kontakta privatpersoner och du och dina kollegor ringer kunder som har fiber men som ännu inte aktiverat sina tjänster med en tjänsteleverantör. IP-Only lägger stor vikt vid att representera sitt eget och våra samarbetspartners varumärken och du kommer därför att få en gedigen upplärning samt ha ett erfaret team omkring dig. Givetvis arbetar teamet med löpande utvärdering för att få bästa möjliga genomslag mot kunderna. Du kommer arbeta med att:
• Följa upp kunder som nyligen fått sin fiber installerad
• Följa upp kunder som haft sin fiber en längre tid men utan att använda den
• Hantera efterföljande frågor gällande tjänster och erbjudanden
• Ta fram offerter för våra tjänster till de kunder du får kontakt med
• Överlämning av korrekta underlag till våra partners och interna angränsande avdelningar

Tjänsten är förlagd i ljusa fina lokaler i centrala Stockholm och man arbetar måndag till fredag mellan 08-17. Tjänsten är en del i en inledande bemanningslösning där du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos IP-Only.

Om företaget
”Vår vision är att vara Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som driver på och möjliggör det uppkopplade samhället. Vi möjliggör möjligheter. IP-Only verkar för att alla ska få tillgång till fiber. Vi vill bygga ett hållbart fibernät som bidrar till samhällets digitala utveckling.

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt. Som anställd på IP-Only behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för #x201D;

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha en fullgod gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av försäljning eller kundkontakt, främst över telefon. Du brinner för att tala med kunder och vill hjälpa dem att hitta ett bra erbjudande via IP-Only och våra partners. Du kan arbeta mot uppsatta mål och tycker om att vara del i ett team med högt tempo. I denna roll kommer du bli en del av ett större team och du kan arbeta i grupp, men främst drivs du av att jaga mål och avslut – givetvis alltid med en nöjd kund och ett långsiktigt fokus.

IP-Only verkar inom teknik och det är meriterande om du själv har ett sådant intresse för att bygga upp en bra förståelse för verksamhet och produkt. Då IP-Only arbetar med alla typer av kunder, både skriver och talar du svenska och engelska obehindrat.

Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola