Inaktiv platsannons

Logistiksamordnare till Smurfit Kappa i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, praktiska och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solid board. Företaget har 900 anställda på 10 produktionsenheter och två säljkontor i Sverige. Smurfit Kappa är en av de världsledande tillverkarna av pappersbaserade förpackningar med ca anställda över 33 länder och omsättning på 8,6 miljarder. Smurfit Kappa i Sverige har kontroll över hela kedjan i processen från råvara till färdig produkt. Företagets övergripande mål är att i nära samarbete med kunder ta fram innovativa kostnadseffektiva och attraktiva förpackningar, produkter och displayer som stärker kundernas varumärken. Smurfit Kappa är med hela vägen – från produktionen, på lagret, under transporten och ända fram till att en kund blir nyfiken och stannar till i butiken. Ibland till och med hela vägen hem.

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och analytisk person som vill utvecklas inom logistik? Har du erfarenhet inom tillverkande industri eller ett tekniskt intresse som du vill utveckla dig inom? Då har Smurfit Kappa kanske rätt tjänst för dig!

Som logistiksamordnare arbetar du med att dagligen planera och optimera Smurfit Kappas transportflöden till kunder. Du planerar transporter för utgående material, optimerar packningen utifrån kostnadseffektivitet samt anpassar transporterna efter produktionsläget. I rollen har du även kontakt med kunder samt har ett nära samarbete med dina kollegor i produktionen. Du tar emot returer och samordnar med logistikavdelningen för att optimera lagerhållningen.

Din profil
För den här tjänsten ser vi dina personliga egenskaper som dina främsta tillgångar. Du är driven och har förmågan att planera och organisera ditt eget arbete på ett strukturerat sätt. I tjänsten har du kontakt både externt och internt vilket förutsätter att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga med såväl kunder som kollegor. Du är en analytisk person som tycker om att utveckla och effektivisera processer i ditt arbete och tar gärna initiativ till förbättringsmöjligheter.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från producerande verksamhet med liknande arbetsuppgifter eller är i början av din karriär med en vilja att utvecklas. Har du en utbildning från högskola eller universitet inom logistik eller industriell ekonomi ser vi det som meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan
Är det här nästa utmaning för dig? Vad kul! Då ser vi fram emot att läsa din ansökan. Tjänsten söker du på Clockworks hemsida, så snart som möjligt, dock senast Vid frågor kring tjänsten kontakta Simon Lindberg på eller Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola