Inaktiv platsannons

PARTNER MANAGER (JUNIOR) TILL IT-KONSULTBOLAG i Stockholm

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund som är ett IT-konsultbolag söker vi nu en junior Partner Manager! I rollen kommer du söka upp och matcha konsulter till roller inom systemutveckling, teknik och IT. Detta kommer du bland annat göra genom att söka i befintligt nätverk, men du kommer också få fria tyglar för att hitta de bästa kandidaterna! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att söka upp kandidater, läsa CVn, hålla intervjuer, skapa och bibehålla relationer samt göra administrativa uppgifter. Du kommer att få arbeta i ett familjärt och prestigelöst bolag som gör mycket aktiviteter tillsammans och har högt i tak! Låter detta som en roll för dig? Tveka inte på att söka idag då intervjuer sker löpande!

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Företagspresentation
Vår kund är ett familjärt och prestigelöst bolag som gör mycket aktiviteter tillsammans och har högt i tak! De arbetar med specialiserade konsulter och team inom systemutveckling, teknik och IT och de har kontor på 15 orter runt om i Sverige. På kontoret i Stockholm sitter just nu ungefär 25 anställda som arbetar som Säljare, Konsultchefer, Partner Manager eller inom ekonomi. Du kommer ha möjlighet att arbeta från kontoret i Kista eller i Liljeholmen. Hos vår kund får man förtroende att planera sina dagar själv och det finns möjlighet att jobba hemma när det behövs. Dock uppskattas det att spendera mycket tid på kontoret för att det är lättare att samarbeta samt att det är roligt att sitta tillsammans!

Kvalifikationer
- Minst 1 års erfarenhet av liknande roll
- Du har arbetat inom IT/tech alternativt har ett stort intresse för att jobba inom området.
- Du har god systemvana.
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Erfarenhet av att hålla intervjuer är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper
För denna roll lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du en framåt och öppensinnad person som trivs med att arbeta med människor och att vara spindeln i nätet. Du har lätt för att skapa bra relationer samtidigt som du vågar ta för dig när det behövs. Vidare är du en prestigelös och social person som trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans!

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Uppdraget är på heltid (100%) med kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget kommer vara på 6 månader med målsättning att bli överrekryterad till vår kund. Du kommer till en början vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Du kommer kunna arbeta från antingen kontoret i Kista eller i Liljeholmen. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: "partner manager", "consultant manager", consultant, search, rekrytering, rekryterare, underkonsult.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Extrajobb | Grundskola