Inaktiv platsannons

Atlas Copco söker drivna produktionsmedarbetare i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder.

Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och arbetar kontinuerligt med Lean och ständiga förbättringar. Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på

Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för produktion och tillverkning? Letar du efter en ny utmaning och vill utvecklas på ett välkänt företag inom industrin? Då tror vi att det är dig vi söker till Atlas Copco i Tierp, där vi just nu söker efter fler medarbetare till monteringen och maskinverkstaden.

På Atlas Copco finns flera avdelningar som tillsammans samarbetar för att producera och leverera framtidens industriverktyg. Som gradare arbetar du på maskinverkstaden. Rollen innebär bland annat att grada, slipa och kvalitetssäkra komponenter i olika diameter och material i stål, rostfritt och aluminium. Komponenterna du arbetar med kommer sedan att användas vid tillverkningen av verktyg i monteringen. Som montör på Atlas Copco arbetar du med att montera olika typer av industriverktyg och arbetsmomenten varierar beroende på vilken produktionslina du tillhör. Några exempel på arbetsuppgifter är plockning av komponenter utifrån order, montering samt testning av verktyg. Oavsett om du arbetar som gradare eller montör har du många härliga kollegor i din närhet men du utför oftast dina uppgifter självständigt. Tillsammans med din arbetsgrupp samarbetar ni dagligen för att nå uppsatta mål.

Arbetstiden är antingen dagtid eller 2-skift. Uppdragen kan komma att starta omgående.

Din profil
Vi tror att du kan passa som medarbetare på Atlas Copcos montering eller komponentverkstad om du är en driven lagspelare som tycker om att bidra med nya idéer och förbättringar. Som person har du god finmotorik, ett öga för detaljer och ett effektivt arbetssätt. Du har en stor förmåga att arbeta i högt tempo men du väljer alltid att sätta kvalité i första rum.

Vi ser gärna att du har arbetat med montering eller bearbetning tidigare eller har annan erfarenhet från industrin, men det är ännu viktigare att du har ett stort teknikintresse och viljan att lära. Det är meriterande om du har kunskaper inom el, ritningsläsning eller om du har gått en teknisk eller praktisk utbildning på gymnasiet.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco i Tierp. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns det goda möjligheter till anställning hos dem längre fram. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är . För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Rebecca Nätfalk på Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

01-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Produktion / Industri | Extrajobb | Grundskola