Inaktiv platsannons

Operativ inköpare till Atlas Copco i Tierp i Gävle

Är du student och letar efter ett jobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder.

Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och tryckluftsverktyg samt arbetar kontinuerligt med Lean och ständiga förbättringar.

Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven operativ inköpare till Atlas Copcos inköpsavdelning på Tierpverken. Är det dig vi söker?

Som operativ inköpare är din huvudsakliga arbetsuppgift att säkerställa materialtillgängligheten för vår montering. Du arbetar med hela orderprocessen vilket innefattar daglig orderläggning, framtagande av långsiktiga leveransplaner, leveransbevakning, avvikelsehantering och uppföljning. Du är i daglig kontakt med både befintliga och nya leverantörer, vilka du genom ett affärsmässigt förhållningssätt bibehåller och utvecklar goda relationer till. Du ingår i ett team med fyra andra inköpare och i din vardag samarbetar du även frekvent med produktionsplanerare, leverantörsutvecklare och strategiska inköpare. Samarbete och god kommunikationsförmåga är av stor vikt i detta uppdrag.

Leveransprecision är en KPI du följs upp på och du arbetar för att uppnå målen genom att analysera, utreda och vidta åtgärder.

Arbetstiden är förlagd dagtid med möjlighet till flex när arbetet tillåter.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och/eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har kunskap/erfarenhet inom området inköp, logistik och supply chain. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller liknande ERP-system är det meriterande. Ett krav är att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person tar du ägandeskap, är lösningsorienterad och drivs av att föra verksamheten framåt. Du ser laget före jaget och sprider ditt engagemang till andra runt omkring dig. Din analytiska förmåga är god, du är handlingskraftig och inte rädd för att agera på eget initiativ. Du förstår vikten att leverera rätt information, i rätt tid och till rätt mottagare.

Känner du igen dig själv i beskrivningen? Då ser vi framemot att läsa din ansökan. I den vill vi gärna veta varför just du passar för rollen och vad som lockat dig till att ansöka till tjänsten som operativ inköpare på Atlas Copco Tierpverken.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork som konsult och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco. Uppdraget sträcker sig i 6 månader med ambitionen att övergå till anställning hos Atlas därfter. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Om det låter som att det är dig vi beskriver vill vi att du skickar in en ansökan på vår hemsida så snart som möjligt, dock senast . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Om du har några funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Josefine Hjelte på eller Varmt välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Logistik / Transport | Extrajobb | Grundskola