Inaktiv platsannons

Jobba på Cibes i sommar! i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Om företaget
Cibes Lift är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 1900 mkr och har ca 1100 anställda i Europa och Asien. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för hög kvalitet, stilren design och tystgående drift.

Cibes har två toppmoderna produktionsanläggningar, en i Gävle där också huvudkontoret ligger samt en i Jiaxing, Kina. Cibes präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Vi samarbetar med Clockwork som nu hjälper oss att förstärka vår härliga personalstyrka. Är det kanske just dig vi söker? Läs mer nedan!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna i produktionen är varierande, bland annat montering, paketering och materialhantering. Som montör kommer du att montera olika komponenter av Cibes produkter efter instruktioner. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men vi ser det som meriterande för dig som har det.

Du arbetar både självständigt och i grupp, samt trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt dagtid och din tjänstgöringsort kommer vara Gävle. Tjänsten är en sommarbemanning på heltid men med möjlighet för att få förlängd anställning, start är enligt överenskommelse.

Din profil
Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom produktion. Vi tror att du har arbetat inom industri eller lager tidigare eller kanske bara är intresserad av ett arbete inom tillverkande industri. Dina egenskaper är engagerad, lättlärd, flexibel samt lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du studerar på högskola eller universitet. Vi hoppas att du som söker är en glad och social person.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Cibes i sommar. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Ansökan
I denna bemanning samarbetar Cibes Lift med Clockwork Bemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rickard Brehlin på 0733–512752 eller kandidatansvarig Maja Holm på 0708–215323.

Visst är du den vi söker? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Eller registrera din ansökan via senast .

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola