Inaktiv platsannons

Vill du jobba som säljare i sommar? i Umeå

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta som säljare hos någon av våra kunder i sommar? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag, men uppgifter du kommer att arbeta med är exempelvis bearbetning av befintliga- och nya kunder samt andra sedvanliga säljuppgifter.

Din profil
För att lyckas i denna tjänst kan det vara till fördel om du har erfarenhet av försäljning eller kundservice sedan tidigare. Din arbetslivserfarenhet är dock inte det viktigaste, utan vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas.

Vi tror att du bottnar väl i kärnvärdena glad, aktiv och omtänksam lagspelare. Du har ett intresse för försäljning och drivs av att jobba emot uppsatta mål. Du har också ett stort tålamod, är lyhörd och kan bemöta alla kunder med en positiv attityd och ett ödmjukt sätt. Du gillar att arbeta i team och kan dela med dig av kunskap till andra. Vidare är du ansvarstagande och ser en utmaning i att överträffa förväntningar.

Du kommer anställas som konsult hos Clockwork. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Isak Bergström, via tfn: . Ansök via

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola