Inaktiv platsannons

Traverstekniker till Carlhag i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en flexibel och lösningsorienterad servicetekniker till en av våra kunder i Gävle. I tjänsten kommer du att underhålla, reparera och kontrollera lyftanordningar hos vår kunds kunder. Dessa företag finns i Hälsingland, Dalarna, Gästrikland samt Norduppland och många av dem är verksamma inom industrin. Du kommer även att utföra nyinstallationer av traverser och andra lyftanordningar.

Arbetstiden är förlagd till dagtid under vardagar men detta kan variera beroende på uppdrag och övertid förekommer. Du utgår från Gävle och företagsbil finns att tillgå under arbetstid. Du blir anställd av oss på Clockwork och arbetar på uppdrag hos Carlhag med ambitionen att du efter 6 månader övergår till en anställning hos Carlhag.

Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten är en ambitiös och flexibel person som trivs att arbeta självständigt. Du drivs av att skapa ett mervärde för kunderna och nöjer dig inte förrän arbetet är klart – och såklart håller hög kvalitet.

För att passa i rollen ser vi att du tidigare har arbetat inom industrin som mekaniker eller tekniker och trivs i en stimulerande och omväxlande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med el och har god kunskap inom detta. Du har en bred teknisk kunskap och har förståelse för hur el, elektronik och mekanik fungerar.

Ansökan
Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet

Känns den här tjänsten som klippt och skuren för dig? Sök då tjänsten via vår hemsida så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor, hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Rickard Brehlin på eller på Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

03-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Detaljhandel | Extrajobb | Grundskola