Inaktiv platsannons

Sommarjobba som montör på Munters i Tobo i Gävle

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på

Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. För mer information om Munters, besök gärna

Dina arbetsuppgifter
Till Munters i Tobo söker vi drivna och nyfikna personer som vill ta sig an nya utmaningar i sommar. Om du har erfarenhet inom industrin eller längtar efter att få arbeta i en produktionsmiljö kanske det är just dig vi söker!

Vi söker nu montörer till flera olika avdelningar. Arbetsuppgifterna kan variera något beroende på vilken avdelning du arbetar på, men gemensamt är att du monterar komponenter av olika material och storlekar. Att arbeta inom en produktion kan ibland vara fysiskt krävande då det kan innefatta tunga lyft och kroppsligt arbete.

Uppdraget startar tidigast i maj eller enligt överenskommelse och sträcker sig över sommaren. Arbetet är förlagd till dagtid på samtliga tjänster.

Din profil
Vi söker dig som är en nyfiken och ambitiös person som tar sig an sina arbetsdagar med en positiv inställning. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en riktig lagspelare som drivs av att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Ofta arbetar du mot en uppsatt deadline vilket ställer krav på effektivitet och struktur.

Vi ser gärna att du har arbetat inom industrin tidigare eller har annan praktisk erfarenhet i kombination med ett tekniskt intresse.

Ansökan
Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork har du möjligheten att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär, och många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning efter sommaren. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Är du redo att ta dig an ett utvecklande sommarjobb omgående och tycker att det här låter som något för dig? Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan på senast . Vid frågor kring tjänsten kontakta Ida Broman på eller Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola