Inaktiv platsannons

Studentmedarbetare Administratör till Lån & Spar Bank i Malmö

Är du student och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna eller är du på sök efter ett heltidsjobb att kick-starta karriären? Titta hit!

Om tjänsten

Kort om tjänsten
Är du student och älskar administration, är intresserad av bankvärlden, är driven, engagerad och har möjlighet att arbeta under sommaren samt flexibla arbetstider under terminerna? Då kan det vara just dig vi söker!
Du arbetar i öppna lokaler centralt i Malmö, några minuter från centralstationen i en miljö som andas kvalitet, utveckling och fart. Tjänsten är en timanställning som konsult hos Dreamwork med start omgående.

Om verksamheten
På Lån & Spar Bank gör vi våra kunders bankärenden till en smidigare del av livspusslet. Vi erbjuder enkla banktjänster kombinerat med riktigt bra personlig service. Allt för att ge kunden en så bra överblick och kontroll på sin privatekonomi som möjligt. Vi jobbar hela tiden för att kundens bankvardag ska bli både enklare och mer inspirerande. Vi är en digital bank som erbjuder privatpersoner enkla och förmånliga banktjänster inom lån, kreditkort och sparkonto. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 2006, men grundades i Danmark redan 1880. privatekonomi.

Mer om tjänsten
I tjänsten ingår bland annat:
- Administration
- Handläggning av lån, kreditkort, försäkring
- Korrigering av listor
- Viss kontakt med kunder och andra kreditinstitut per telefon.
Då banken hela tiden utvecklas så ser vi att du trivs med förändring då dina arbetsuppgifter kan komma att anpassas över tid beroende på vilka produkter och tjänster som adderas/förändras i banken.

Din profil
Som person tar du ansvar och arbetar självständigt mot uppsatta mål. Du är strukturerad, effektiv och samtidigt kvalitetsmedveten. Du är duktig på att kommunicera över telefon och i skrift. Du ser möjligheter och tar initiativ. Du är ansvarstagande, effektiv och hungrig för att lära dig nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ska du ha god datorförståelse och ha god förståelse och kunskap i Office-paketet, framförallt i Excel. Du har åtminstone gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi, handel eller administration. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | IT | Extrajobb | Universitet/Högskolestudier