Inaktiv platsannons

Farmaceut till Gislaved

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Florentina berättar:

Välkommen till vårt nya fina Apotek Hjärtat Ica Kvantum Gislaved!

I slutet av 2020 öppnade vi dörrarna till vårt apotek på ICA Kvantum i Gislaved. Med generösa öppettider, gott om parkeringsplatser men framför allt duktig personal så växer vi så det knakar. Vi är ett härligt gäng på tre farmaceuter och två apotekstekniker som trivs väldigt bra ihop, med gott samarbete där vi tillsammans hjälps åt med arbetsuppgifterna. Vi tar hand om varandra och våra kunder på bästa sätt. 

Det finns stora möjligheter till utveckling i arbetet som farmaceut hos oss i Gislaved, att utvecklas i roller som farmaciansvarig, ersättare som läkemedelsanvarig och mycket mer.

För mig som chef är det viktigt att vi har roligt på jobbet med högt i tak och en positiv attityd mot såväl kunder som kollegor! Som person är du flexibel och ansvarstagande samt gillar nya utmaningar. Önskar att du precis som jag ser värdet av att vi som medarbetare kompletterar och respekterar varandra och sätter kunden i fokus. Tillsammans arbetar vi för att alltid utvecklas och förbättras. 

Våra kunder är en härlig blandning av både äldre och yngre samt många stamkunder där alla är välkomna!

Vi är ett av 18 apotek i Hjärtats region 16. Vi har ett gott samarbete mellan chefer och medarbetare på alla apoteken i västra Småland och Halland och hjälps åt att göra de bästa kundmötena och ge den bästa servicen till våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut, på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Våra öppettider är mån-fre 8-20 och lör-sön 10-15.

 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

 

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

 

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

 

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gislaved
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gislaved | Heltidsjobb (förstajobb)