Inaktiv platsannons

Farmaceut till Sollentuna CentrumVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Ljiljana, berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Sollentuna Centrum!

Att ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt är det något vi ständigt strävar efter. För att vi ska kunna fortsätta göra så behöver vi förstärkning i en till kollega som vill bidra i att uppnå våra gemensama mål

Vi söker en flexibel och driven farmaceut som brinner för kundmötet och att hjälpa människor. Vår ambition är att överträffa kundens förväntningar och erbjuda service utöver det vanliga.

Du välkommnas till ett apotek med 12 medarbetare på en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt.
För mig som chef, är det viktigt att medarbetaren bidrar till att skapa en bra arbetsgrupp, är engagerad och driven och vill utvecklas i sitt arbete.

Våra öppettider är 09:00-20:00 måndag till fredag och 10:00-18:00 under helgerna.

Som chef är jag lyhörd och empatisk och det är viktigt för mig att se till att alla mina medarbetare mår bra och trivs.
Jag strävar efter en arbetsgrupp i harmoni, där alla är delaktiga och bidrar med såväl kunskap som engagemang och glädje. Jag är övertygad om att vår arbetsglädje bidrar till trevliga, inspirerande och utväcklande
kundmöten både för våra kunder och oss själva.

Tjänsten är en tillsvidarenställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollentuna | Heltidsjobb (förstajobb)