Inaktiv platsannons

Flexibel farmaceut till Centrallasarettet i VäxjöVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Rusul Al-Sundook berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek på Centrallasarettet i Växjö. Här väntar ett arbetslag på 5 härliga medarbetare på just dig!

För mig som chef, är det viktigt att du är flexibel, självständig och engagerad i kundmötet både på recept och egenvård. Apoteket har mycket receptkunder så det är viktigt att du klarar av ett högt tempo. Vi arbetar flexibelt med både recept och egenvård under dagen så du får möjlighet till variation i det dagliga arbetet. Vi har även ett gott samarbeta med våra andra apotek i Växjö för ännu mer flexibilitet. 

För rätt person finns även möjligheten till rollen som säljansvarig. 

Våra kunder är till största del sjukhusets patienter så här får du verkligen utnyttja din farmaceutiska kompetens då många av kunderna har nyinsatta mediciner. 

Vi har öppet vardagar 8-18 samt helger 10-15

 

Det är meriterande om du tidigare arbetat som varuansvarig och/eller säljansvarig inom apotek.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Heltidsjobb (förstajobb)