Inaktiv platsannons

Farmaceut, Apotek Hjärtat ICA Maxi KumlaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Calle Anglevåg berättar:

Välkommen till oss på Apotek Hjärtat ICA Maxi Kumla!

Vi är ett team med stor laganda, mycket humor och som har nära till skratt. Vi tar hand om varandra för att på bästa sätt ta hand om våra kunder.

För mig som chef, är det viktigt att du är engagerad, flexibel, ordningsam, strukturerad och jag sätter stor vikt på din förmåga att samarbeta. För oss som personalgrupp är det viktigt att du tar för dig och tar ta tag i saker och även ger en hjälpande hand till dina kollegor. Vi har i gruppen högt i tak och kommunicerar med varandra rakt och tydligt och önskar att du gör likaså. 

Vårt apotek är öppet 8-21 alla dagar och våra kunder är pensionärer, unga, barnfamiljer, ja alla kommer till oss helt enkelt. Då vi finns på ett ICA Maxi blir det både nya kunder samt fler återkommande.

Arbetet på apoteket är varierande mellan snabbt tempo och lugnare stunder. Här gäller det att hänga med!

Med familjär anda tar vi hand om alla kunder på bästa sätt med hög service och omtanke.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker som kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod ab enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

30-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kumla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kumla | Heltidsjobb (förstajobb)