Inaktiv platsannons

Kategoriansvarig Säljledare på Snabbgross i Stockholm

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.

Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Beskrivning

Är du intresserad av försäljning, tycker att det är kul med människor och brinner för kategoriarbete och försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

 

Nu söker vi en Säljledare som kommer ansvara för sortiment, pris och kampanj för sina varugrupper. Stort fokus ligger på att skapa ett attraktivt sortiment och erbjudande till kunderna. Säljledare ansvarar för att förhandla samtliga kampanjer med leverantörer inom sina kategorier. För att skapa det krävs dataanalys, produktkännedom och en förståelse för restaurangbranschen.

 

Vi erbjuder ett kul och varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter.  Vi är ett härligt gäng som både har kul ihop på och efter jobbet

 

Som Säljledare rapporterar du till Försäljningschefen och tillhör ett härligt team om åtta personer på vår försäljningsavdelning. Avdelningen är en del av  Snabbgross supportkontor, som består av ca 35 personer och är placerade på Axfoods supportkontor i Stockholm. .

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hos oss kommer du få ansvar för att sortimentet, kampanjer samt priset är det som våra kunder önskar och tillsammans med kategorichef på Axfood fortsätta utveckla vårt erbjudande.

Med fullt ansvar för försäljningen och bruttovinsten för dina kategorier. Förhandla kampanjer till samtliga våra olika kanaler med leverantörer och sätta utpriser mot våra kunder. Medverka inom Axfoods revideringsmöten för att bevaka och driva kedjans frågor. Du kommer ha ett tätt samarbete med kategoricheferna inom respektive kategori. Följa trenderna på marknaden och se till att vi alltid kan erbjuda kunderna det sortiment som de efterfrågar. Du kommer att jobba tätt med medarbetarna i våra butiker över hela landet för att supportera dem med produktkännedom och med ditt affärsdriv bidra till merförsäljning och bygga kunskap om våra kunder. Du kommer även vara involverad i utveckling eller förbättringsprojekt som deltagare eller där du själv är drivande.

Erfarenhet och kunskaper

För att lyckas och trivas i rollen som säljledare är du en strukturerad och prestigelös teamplayer. Du tycker om och drivs av försäljning och att ta stort ansvar för sortimentsarbete. Du gillar att driva projekt och att ta egna initiativ. Du tycker om att ha kul med dina kollegor – och kommer att stortrivas i vårt härliga gäng.  Du har lätt för att samarbeta, nätverka och kommunicera, samt trivs med att ha många kontaktytor. Detta då rollen innefattar kommunikation och samarbete med övriga avdelningar på vårt supportkontor samt mycket kontakt med externa leverantörer. Du kommer även ha mycket samarbete och kontakt med våra medarbetare i butik.

Du bör ha ett genuint intresse av restaurangbranschen och mat i stort. Sortimentskunskap inom Foodservice (HoReCa) och förhandlingsvana är högt meriterande, även tidigare erfarenhet från dagligvarubranschen är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom branschen.

Du är van att kommunicera genom alla kanaler, både genom skrift och tal. Du har en eftergymnasial utbildning på minst 3 år. Goda kunskaper inom samtliga Officeprogram och specifikt Excel är krav. 

 


Publicerad den

27-12-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb