Inaktiv platsannons

Två drivna planerare till Uppland & Gästrikland i Gävle

Om tjänsten

Vi söker två medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Gävle eller Österbybruk. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marma Skogs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Vi är cirka 170 anställda inom Wood Supply.

 

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. BillerudKorsnäs värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

 

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera inför avverkning och utföra naturvärdesbedömning inom Bergvik Skog Östs & Hällefors-Tierps innehav i Uppland & Gästrikland.

Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Kunskaper i Fagus-systemen är meriterande.

 

Då tjänsten kräver resor är B-Körkort ett krav.

Rollen innebär ett självständigt arbete så det är viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att ta hjälp och samarbeta med dina kollegor. För att lyckas i denna roll behöver du tycka om att arbeta målinriktat och strukturerat.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Eriksson, Chef Skoglig planering, tel. 070-3036937, axel.eriksson@billerudkorsnas.com. Ansökningar handläggs endast via ansökningsformulär, ej via e-post.

Välkommen med din ansökan senast den 13/3. Urval sker löpande.

Publicerad den

07-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej