Inaktiv platsannons

Gruppchef Skoglig planering till planeringsområde sydöst i Gävle

Om tjänsten

Vi söker en driven Gruppchef Skoglig planering till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Gävle. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marma Skogs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Vi är cirka 170 anställda inom Wood Supply.

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. BillerudKorsnäs värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

 

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att med glöd arbetsleda planerare, planeringsspecialister och planeringskonsulter inom planeringsområde Sydöst, planera avverkning, utföra upphandling och medverka i spännande utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsroll eller arbetsledning är meriterande.

Då tjänsten kräver resor är B-Körkort ett krav.

Vi söker dig som är en driven ledare som med entusiasm kan leda våra planerare, planeringsspecialister, planeringskonsulter och vara aktiv på vår spännande utvecklingsresa. Du är en ledare som gillar att leda och utveckla andra, du är intresserad av att följa upp och utveckla arbetssätt och har lätt att samarbeta med andra. Du har mycket god datorvana och arbetar målinriktat och strukturerat.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Eriksson, Chef Skoglig planering, tel. 070-3036937, axel.eriksson@billerudkorsnas.com. Ansökningar handläggs endast via ansökningsformulär, ej via e-post.            

 

Välkommen med din ansökan senast den 13/3. Urval sker löpande.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej