Inaktiv platsannons

Sektionschef till BillerudKorsnäs, Frövi

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett intresse för människor och teknik, som vill utveckla verksamheten och få dina medarbetare att växa. Vi tänker att du är en erfaren ledare med mycket erfarenhet av att driva förändring.

 

Som sektionschef hos oss har du ett direkt personalansvar för produktionsledare/arbetsledare, ingenjörer och tekniker samt ett övergripande personal- och arbetsmiljöansvar för din sektion. Sektionen kan vara inom ett produktionsmoment, inom underhåll eller med fokus tekniska utvecklingsprojekt och omfatta upp emot 60 medarbetare beroende på område. Du har ett ansvar för att driva och utveckla verksamheten inom ansvarsområdet med fokus på fokus på säkerhet, ledarskap och produktionstillgänglighet.

 

Ditt uppdrag som ledare är att skapa förutsättningar för avdelningen att leverera i enlighet med satta mål, driva och utveckla sektionens insatser. Som en del i avdelningens ledningsgrupp bidrar du starkt till avdelningens utveckling. Du arbetar aktivt med frågor gällande skydd och säkerhet för en god arbetsmiljö och ser vårat arbetssätt med ständiga förbättringar som en självklarhet.

 

Vi erbjuder en central ledarroll där du förväntas leda verksamheten så att medarbetarna känner delaktighet i arbetet mot uppsatta mål och i förändringsprocesser.

 

Du förväntas ha ett helhetsperspektiv av hela produktionen, med fokus på din egen sektion. I ansvaret ingår att leda och följa verksamheten på kort och lång sikt enligt de mål som fastställs och i detta ingår att du också har sektionens samlade budget- och kostnadsansvar.

Du har en tydlig ledarroll idag och drivs av förändring och utveckling. Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot process eller tillverkning samt flerårig chefserfarenhet från producerande verksamhet, där erfarenhet inom papper, massa eller tillverkningsindustrin är meriterande.

 

Vi ser gärna kompetens inom el, automation, instrument och processystem och har du fullständig auktorisation för elinstallationsarbeten är det en stor merit.

 

Du har erfarenhet av projektarbete och god vana att driva komplexa projekt. Du har väl dokumenterad erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och är väl insatt i arbetet med tex Ständiga förbättringar, grundorsaksutredningar, operativstyrning och 5S.

 

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift och goda kunskaper i relevanta administrativa system för verksamheten som exempelvis PIA, CMMS (Maximo, IFS) och GPT.

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din potential att vara en hållbar ledare. Det handlar om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö, att leda förändring och prestation och att arbeta för en lönsam tillväxt på lång sikt.

 

Vi tänker att du som person är strukturerad och analytisk med en förmåga att leverera resultat, du trivs med att fatta beslut och utmana dig själv och andra. Du har en stark framåtanda och en drivkraft att jobba för en inkluderande arbetsplats där du skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar effektivt och lyhört, och möter dina kollegor och medarbetare på ett respektfullt och prestigelöst sätt.

 

Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Vi tar emot ansökningar via vårt system och inte via mail, men om du har frågor kring tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du välkommen att kontakta Fredrik Jansson på fredrik.x.jansson @billerudkorsnas.com.

 

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-13. Då urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

04-01-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej