Inaktiv platsannons

Laboratorietekniker till Skärblacka bruk

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Tänk om du kunde få jobba med både människor och teknik med möjlighet att utveckla din tjänst.

Det kan du nu! Vi söker dig som har drivkraften och viljan att trivas i en självständig roll och som är nyfiken och positiv till att driva förbättringar och utvecklingsarbete tillsammans med andra.

Om tjänsten

Som Laboratorietekniker kommer du vara del av ett härligt team bestående av laboranter och laboratorieingenjörer på vårt processlaboratorium på Skärblacka bruk. Du rapporterar till Linda som är chef för vårt processlabb. Tjänsten är på dagtid med önskade arbetstider kl. 7-16 med möjlighet till flex.

Som laboratorietekniker består dina arbetsuppgifter av;

Som laboratorietekniker utför du även större analysuppdrag inom massa och fiberanalyser i samband med provkörningar och utredningar och genomför mikroskoperingar och FTIR spektroskopi på våra produkter. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med driftpersonalen i fabriken och medverka vid projekt och utredningar.

Processlabb ansvarar för fabrikens kontroll av utsläpp till luft och vatten samt kontroll av processmedia och tillverkad massa. Laboratoriet är ackrediterat inom kemisk vattenanalys.

 

Utöver det vi nämnt inledningsvis i annonsen så söker vi dig som är analytisk och utför ditt arbete med noggrannhet och kvalitet. Du är serviceinriktad och har intresse av analysinstrumentering och teknisk problemlösning och har inget emot att arbeta i fabriksmiljö. Du arbetar med stort säkerhetstänkande och har sinne för ordning och reda.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Åkerberg Petronio på tfn. 011-245322.

Välkommen med din ansökan senast den 11 mars!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej